Vrijstaande woning

Bouwnummers 01, 18 en 21
Riante woningen met prachtige erkers en een geweldige kantoorruimte op de begane grond. De woningen hebben twee parkeerplaatsen voor de auto op eigen terrein.

Via de entree in de voorgevel bereik je de aan de voorzijde gelegen woonkamer, de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De woonkamer heeft naast de vele raampartijen, twee mooie erkers die voor lekker veel lichtinval zorgen. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een praktische trapkast. De royale keukenruimte met maar liefst drie openslaande deuren naar de tuin leent zich prima voor een grote hoekkeuken of een keuken met kook-/spoeleiland. Via de keuken bereik je het kantoor van bijna 18 m². Het kantoor geeft direct toegang tot de bijkeuken met wasmachine-aansluiting, de berging met de technische installaties en de heerlijke tuin.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een werkkast, een separaat toilet en een badkamer met twee wastafels en een douchehoek. Optioneel plaats je hier een ligbad. Via een vaste trap bereik je de multifunctionele zolderverdieping met zowel in de voor- als in de achtergevel een raam voor fijne daglichttoetreding.

Bouwnummer 04
Fantastische woning met mooie erkers en grote vrijstaande berging gelegen op een ruim perceel. De woning is voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Via de entree in de voorgevel bereik je de aan de voorzijde gelegen woonkamer, de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Door de vele raampartijen rondom en de twee mooie erkers in de woonkamer is het een heerlijk lichte woning. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een handige trapkast voor nog meer bergruimte. De zeer royale keukenruimte leent zich prima voor bijvoorbeeld een mooie hoekkeuken of een keuken met kook-/spoeleiland. In de achtergevel bevinden zich twee enorme raampartijen, beide met dubbele openslaande deuren die je direct toegang geven tot de fijne grote tuin.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een werkkast, een separaat toilet en een badkamer met twee wastafels en een douchehoek. Optioneel plaats je hier een ligbad. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping met wasmachine-aansluiting en een separate ruimte waar zich de technische installaties bevinden. In zowel de separate ruimte als in de voor- en achtergevel zit een raam voor prettige daglichttoetreding.

Bouwnummers 31 en 49
Prachtige woningen met een mooie erker en een geweldige kantoorruimte op de begane grond. De woningen hebben twee parkeerplaatsen voor de auto op eigen terrein.

Via de entree in de voorgevel bereik je de aan de voorzijde gelegen woonkamer, de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De vele raampartijen rondom en de mooie grote erker in de zijgevel met dubbele openslaande deuren zorgen voor heerlijk veel lichtinval. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een handige trapkast. De royale keukenruimte met maar liefst drie openslaande deuren naar de tuin leent zich prima voor een grote hoekkeuken of een keuken met kook-/spoeleiland. Via de keuken bereik je het kantoor van bijna 18 m². Het kantoor geeft direct toegang tot de bijkeuken met wasmachine-aansluiting, de ruime berging met de technische installaties en de royale tuin.

Op de verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, een werkkast, een separaat toilet en een complete badkamer met twee wastafels en een douchehoek. Optioneel plaats je hier een ligbad. Via een vaste trap bereik je de multifunctionele zolderverdieping met zowel in de voor- als in de achtergevel een raam voor prettige daglichttoetreding.
Woningtype
Vrijstaande woning
Aantal
6

Perceeloppervlakte
333 m2 tot 494 m2

Prijzen
vanaf € 769.000,- v.o.n.
tot € 799.000,- v.o.n.

Bouwnummers

BouwnrWoningtypePerceelopper-
vlakte ca. m²
Prijs v.o.n.Status
01Vrijstaande woning400€ 795.000,-Beschikbaar
04Vrijstaande woning469€ 795.000,-Beschikbaar
18Vrijstaande woning333€ 775.000,-Beschikbaar
21Vrijstaande woning357€ 783.000,-In optie
31Vrijstaande woning494€ 799.000,-Beschikbaar
49Vrijstaande woning389Verkocht

Overige woningtypes

Levensloopbestendige vrijstaande woning

In verkoop
Aantal: 3
Prijzen vanaf:
€ 673.500,- v.o.n.

Vrijstaand geschakelde woning

In verkoop
Aantal: 1
Prijzen vanaf:
€ 762.500,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoning

In verkoop
Aantal: 10
Prijzen vanaf:
€ 512.500,- v.o.n.

Levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning

In verkoop
Aantal: 2
Prijzen vanaf:
€ 589.000,- v.o.n.

Hoekwoning

In verkoop
Aantal: 4
Prijzen vanaf:
€ 447.000,- v.o.n.

Tussenwoning

In verkoop
Aantal: 4
Prijzen vanaf:
€ 350.000,- v.o.n.

Koopgarant woning


Aantal: 14

Huurwoning


Aantal: 14

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Van Santvoort Makelaars
Geert Ansems
Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
0497 51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl

Ontwikkeling
Reuvers Projecten in Ontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl