Fijne feestdagen vanuit De Groene Aders

Nieuws

Het team van De Groene Aders wenst iedereen hele fijne feestdagen toe! Het einde van het jaar is een mooi moment om terug te blikken én om vooruit te kijken. We nemen je graag mee in het verhaal van dit bijzondere nieuwbouwplan.

Medio 2021 werd de ontwikkeling van de 58 woningen in Duizel Noord fase II ons gegund door de gemeente Eersel. Net voor de bouwvak van dit jaar was het zover, na een gedegen voorbereiding zijn we gestart met de verkoop van onze 30 koopwoningen in De Groene Aders. Ook de Koopgarant woningen van WSZ zijn deze zomer in verkoop gegaan.

Inmiddels is er een mooi aantal woningen verkocht en kijken we uit naar de start van de bouw. Binnenkort zal worden begonnen met het bouwrijp maken van het gebied, waarna Reuvers Ontwikkeling & Bouw in het tweede kwartaal van 2023 aanvangt met de realisatie van de woningen.

Zie jij jezelf ook al wonen in De Groene Aders? Hier koop je een super duurzame, energiezuinige en toekomstbestendige woning om jarenlang van te genieten! Ontdek het woningaanbod en de actuele beschikbaarheid op deze website of neem direct contact op met de makelaar voor een persoonlijke toelichting.

Van Santvoort Makelaars
Nieuwstraat 62 | 5521 CD Eersel 
T 0497 51 33 93 
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl | www.vansantvoort.nl