Digitale informatiebijeenkomst Duizel Noord

14
dec

Aankondiging

De gemeente Eersel heeft de tweede fase van het plan Duizel Noord in ontwikkeling genomen. Samen met Woningstichting de Zaligheden heeft de gemeente via een aanbesteding het plan van Reuvers Projectontwikkeling B.V. geselecteerd. Dit plan bestaat uit 58 grondgebonden woningen in allerlei types en heet ‘De Groene Aders’.

Digitale informatiebijeenkomsten
Om de plannen te presenteren aan omwonenden en geïnteresseerden organiseren Reuvers Projectontwikkeling B.V. en Gemeente Eersel een tweetal digitale bijeenkomsten op dinsdag 14 december 2021. De bijeenkomsten zijn bedoeld om te informeren over de bouwplannen en het vervolgproces. Het zijn nadrukkelijk geen verkoopbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn in verband met de nu geldende coronamaatregelen digitaal via Microsoft Teams.

Wilt u deelnemen aan één van de digitale bijeenkomsten? Meld uzelf dan vóór 7 december a.s. aan bij Reuvers Projectontwikkeling B.V. via één de bovengenoemde e-mailadressen. Wij vragen u bij uw aanmelding het e-mailadres door te geven waarmee u aan de bijeenkomst wilt deelnemen. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u van Reuvers Projectontwikkeling B.V. op het doorgegeven e-mailadres:

  • een link waarmee u aan de bijeenkomst kunt deelnemen;
  • praktische informatie over de bijeenkomst.
We ontmoeten we u graag op 14 december a.s.!