De Groene Aders

Plan De Groene Aders omvat 58 woningen in Duizel Noord fase II, waaronder vrijstaande woningen, een vrijstaand geschakelde woning, twee-onder-een-kapwoningen en rij- en hoekwoningen. Een aantal woningen wordt standaard uitgevoerd met een levensloopbestendig woonprogramma. De 30 koopwoningen in het plan worden door Reuvers Ontwikkeling & Bouw aangeboden. Daarnaast komen er 14 huurwoningen en 14 Koopgarant woningen in De Groene Aders. Voor informatie over deze woningen kun je terecht bij WSZ.

De woningen in het plan De Groene Aders zijn zeer duurzaam gebouwd. Ze zijn ruim van opzet en veelal gelegen op royale percelen. Het plan wordt omgeven door veel groen. Er komen mooie gemeenschappelijke groene zones met onder andere fruitbomen en andere productiebomen en struiken. Door beplanting slim te kiezen wordt direct een meerwaarde gecreëerd voor de natuur en de biodiversiteit in het plan. Zowel de woningen als de omgeving zijn helemaal klaar voor de toekomst.
Mix en mogelijkheden

Binnen het plan De Groene Aders is gekozen voor een mooie mix van gezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De woningen zijn in basis al super compleet en zeer praktisch ingedeeld met optimale benutting van de ruimte. Daarnaast zijn er nog tal van opties mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een uitbouw voor nog meer leefruimte of een schuifpui. Voor alle vrijstaande woningen en de vrijstaand geschakelde woning wordt tevens een levensloopbestendige optie aangeboden.

PROJECT
LOCATIE