Open dag De Groene Aders op 9 september 2023

09
SEP
Op zaterdag 9 september aanstaande organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Groene Aders in Duizel. Tussen 11:00 en 13:00 uur ben je van harte welkom om te komen kijken op de locatie en om je onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over het plan en de woningen. Ons team staat voor je klaar in de verkoopkeet op de hoek van de Sandakker en de Hoeksen Bogt. Graag tot zaterdag 9 september!

Over De Groene Aders
In nieuwbouwplan De Groene Aders komen in totaal 58 woningen. Van de 30 koopwoningen van Reuvers Ontwikkeling & Bouw zijn er nog verschillende woningtypes beschikbaar: twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en een vrijstaand geschakelde woning. Een aantal van deze woningen is uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Alle woningen zijn op-en-top duurzaam en worden compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. Hier wordt het gemoedelijk wonen in een prachtige groene wijk.

Planning
Reuvers Ontwikkeling & Bouw is in juni 2023 gestart met de bouw van 49 woningen in fase 1 van De Groene Aders. Van deze fase zijn nog 3 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning beschikbaar. Van fase 2 zijn nog 5 (levensloopbestendige) vrijstaande woningen en 1 twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. 

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.degroeneaders.nl of neem contact op met de makelaar voor een persoonlijke afspraak.

Van Santvoort Makelaars
Nieuwstraat 62 | 5521 CD Eersel 
T 0497 51 33 93 
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl | www.vansantvoort.nl