Open dag De Groene Aders op 13 april 2024

13
APR
Op zaterdag 13 april aanstaande organiseren we opnieuw een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Groene Aders in Duizel. Tussen 10:30 en 12:00 uur ben je van harte welkom om te komen kijken op de locatie en om je onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over het plan en de laatste beschikbare woningen. Ons team staat voor je klaar in de verkoopkeet op de hoek van de Sandakker en de Hoeksen Bogt. Graag tot zaterdag 13 april!

Over De Groene Aders
In nieuwbouwplan De Groene Aders komen in totaal 58 woningen. Van de 30 koopwoningen van Reuvers Ontwikkeling & Bouw zijn er nog vrijstaand geschakelde woningen en een vrijstaande woning beschikbaar. Alle woningen zijn op-en-top duurzaam en worden compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. Hier wordt het gemoedelijk wonen in een prachtige groene wijk.

Voortgang 
De bouw van 49 woningen in fase 1 van De Groene Aders is in volle gang. Van deze fase is nog slechts 1 vrijstaand geschakelde woning beschikbaar. De bouw van fase 2 vindt binnenkort plaats. Ontdek de laatste woningen in dit mooie plan! 

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.degroeneaders.nl of neem contact op met de makelaar voor een persoonlijke afspraak.

Van Santvoort Makelaars
Nieuwstraat 62 | 5521 CD Eersel 
T 0497 51 33 93 
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl | www.vansantvoort.nl